puppy's 🐾puppy's 🐾

Dinsdag 19 januari 2021

3 weken plus 1 dag ;-)

Zomaar 2 klikjes!

Zondag 17 januari 2021

Mandje met de 4 dames apart en een mandje samen met de heren erbij.Wat een lieverds hebben we toch ;-) De ronde foto is gewoon af,zo gaaf!!!!!

Alles oke met de pups en Mol.

 

Zaterdag 16 januari 2021 in de zeer vroege ochtend.

Mtchell heeft tandjes gevoeld!!!!!Weer een fase verder.Flash,das een bijnaam was vandaag de allereerste die gisteren een echte blaf liet horen.We hebben beeld en geluid,  https://www.facebook.com/marc.kessen/videos/3719490208108107

Fijn weekend allen!

Vrijdag 15 januari 2021.Daar zijn we weer na een paar dagen van weinig nieuws.Ze groeien als kool en ons verschoonmandje is gewoon te klein.Wasmand deed zojuist wonderen.Ik hoorde er al eentje blaffen.De grootste is momenteel 1.5 kg,dat is gewoon een beste ;-) Nu weer even voeden zie foto hieronder.Vannacht lekker beneden gelegen bij ze maar nu om de 2 uur de wekker.Mol gaat na het voeden heerlijk op de bank liggen dus werpkist gaat aan de zijkanten dicht en tukken maar.We gaan richting de 3 weken en geen seconde spijt,zo leuk!

Dinsdag 12 januari 2020.Tegen 3 uur in de morgen,heerlijk in dromenland!De1e vier foto's waren om 8.15 ;-)

 

Maandag 11 januari 2021.Vanmorgen 2 weken oud!!!!!

Gaat lekker met de pups en Mol.Vandaag hun eerste kuur gekregen tegen wormen.Soort van pasta via de mond ingebracht,bek vind ik zo raar om te zeggen ;-)

Ook de nageltjes nu eindelijk iets bijgewerkt.Wel even hulp bij gekregen want het is allemaal nog zo iel.Toch fijne voor Molly tijdens het voeden.8 maal 4 pootjes met te lange nageltjes is pijnlijk.

Vannacht weer een lange nachtdienst voor mij.Alice moet nu echt gaan bijslapen zodra ze thuis is van stal.Sinds 4 uur op vanmorgen om mij af te wisselen.Ik moest ook weer gewoon aan de arbeid maar gelukkig nu twee dagen vrij!!!!!

 

Zondag 10 januari 2021.Even drinken om daarna weer heerlijk voldaan in slaap te vallen.Vandaag 13 dagen oud ons allereerste A nestje.Molly doet het geweldig.Volgende week 1e ontwormingskuur voor de dames en heren.En de pedicure komt ook langs voor de nageltjes ;-) Voor de rest groeien ze naar wens en word kruipen al iets meer wat op een loopje begint te lijken.Oogjes open dus de wereld gaat zeer snel helemaal voor ze open.Feeling good moment als ik ze zo zie liggen.....Trots op Molly,Alice en trots op ons!!!! En Betsy niet te vergeten die niet kan wachten om te mogen spelen.

Zaterdag 9 januari 2021 nachtelijke pupyspam ;-) Alles oke geen bijzonderheden verder.Nou enkel dan dat de ogen meer en meer open gaan en dat het zelfs al een beetje op lopen lijkt wat ze doen ;-)

Vrijdag 8 januari 2021

Bak verschonen,daarna wegen en een knuffel ;-)

Alles oke met de dames en heren,allen goed gegroeid!

7 januari 2021.Tien dagen oud en wat zijn ze gegroeid!

Woensdag 6 januari 2021

Ja jeetje eigenlijk niks nieuws te melden.Het gaat perfect met Mol en der kids.Nog steeds dagelijkse groei betreffende gewicht en postuur.Nu 10 dagen geleden sinds de geboorte dus een verdubbeling qua gewicht is gewenst.Dit is bij alle pups gelukkig het geval al zit er wel verschil in postuur.De 1e pup is nog steeds de kleinste en die daarna heeeeel fors ;-) Vandaag is de nachtdienst bijna geheel voor Alice,mijn baas roept morgen weer.Ik doe de 2 uurtjes voordat ik vertrek.Dus vroeg mijn eigen mand opzoeken vanavond.Fijne avond allen.

 

Aangifte gedaan ;-)

Dinsdag 5 januari 2021

Op de dag dat het 30 jaar geleden is dat ik Alice mijn vriendinnetje mocht noemen plant ze me in voor een nachtdienst.Zo zie je echte liefde is:voor je pups en moederhond zorgen ;-)

Gisteravond weer gewogen en weer gegroeid.Leuk detail is dat we vandaag opmerkte dat bij sommige de oogjes open gingen.Of ze dan nu ook al wat zien dat betwijfel ik maar echt heel bijzonder.Zoals ik al eerder schreef groeien de nageltjes en oren rap maar wat dacht je van de staartjes.Straks maar weer eens wat klikjes maken dat verveeld echt nooit en hier plaatsen.Hieronder 3 klikjes van gisteravond.

 

3 januari 2021 half 4 in de ochtend.Een seconde de lamp uit en snel een foto.Het is nooit stil in de werpkist.Molly der kist is ruim zat maar toch ligt mevrouw in de breedte.En het handdoekje als kussentje?Ja Bassets hé ;-) Enne Betsy?Die telt koeien ipv schaapjes op der mooie dekbedje.... voor groter?Klik op de foto,nog groter?nog een klik ;-))))

30 seconden genieten ;-) even kopieëren en plakken.Staat op openbaar dus moet zichtbaar zijn.

 

https://www.facebook.com/marc.kessen/videos/3686657041391424

 

Knappert in slaap gevallen 

2 januari 3.45 uur.Goed kussen gevonden.

Nieuwjaarsdag moe maar voldaan!

Vrijdag 1 januari 2021

Goedemorgen ehhhh middag.Eventjes goed bijgeslapen van 07.00 tot 13.00 uur.Na binnenkomst beneden was Alice net de grote werpkist poetsbeurt aan het afronden.Uit soppen en nieuw schoon vetbedje erin.Daarna was Molly aan de beurt.Staart was wat vettig en haar kraag ook.En wat zweterig wat wil je als je constant onder de rode lamp ligt.Volgens mij vond ze het wel ff heerlijk die persoonlijke aandacht.De druktemakers lagen allemaal in dromenland.Dit werd anders toen de werpkist weer betreden werd.Mol der neus is al iets zichtbaar links.....Eten!!!!!!!!!!!!

Onze 8 kanjers wederom de dagelijkse weegbeurt gehad en allen aangekomen.Dat is natuurlijk goed nieuws.Na geboorte viel al gelijk het verschil tussen nummer 1 en 2 op.De eerste was ruim kleiner dan de tweede.Ook dit is nog steeds zo ook al staat de melktap continu aan.1 heer valt qua postuur wel erg op,een flinke jongen zal ik maar zeggen die een abonnement heeft op de bewuste melktap.Melk de witte motor!!!!!

Mooier kunnen we het jaar niet afsluiten.

Zojuist de moeilijke knoop met Alice doorgehakt en de definitieve 7 baasjes/huisjes uitgekozen voor onze Bassies.Een moeilijke keuze want we werden overspoeld met veelal leuke aanvragen.Voor andere fokkers verwijzen wij u graag door naar de website van de Nederlandse Bassethound club.In ons hart wilde we iedereen net zo gelukkig maken als dat wij dat zijn met deze prachthonden.

 

De bevestiging die we uiteindelijk nog even voor ons zelf hielden.De rontgenfotos leverde ons het geschenk dat er een 8tal druktemakers aanwezig waren in Mol der buik.

Foto's 30 december 2020.Alice in de geniet modus en mooie Molly ging er ook even voor zitten.De pups worden dagelijks gewogen en yup ze groeien behoorlijk,met 1 heer als koploper.Waarschijnlijk non stop aan het drinken geweest ;-)

8 maal geluk!!!!!!! Ook voor ons nog de vraag welke blijft bij Molly en Betsy? iig een teefje ;-) Namen gaan we binnenkort toekennen.Ze zijn er wel hoor...8 maal een A ;-)

Geboren in de ochtend van 28 december 2020

Molly heeft het geweldig gedaan!!!!